Paulus Reizen, click for home.

Berg en Dalseweg 27
6522 BA Nijmegen
Telefoon 024 381 81 98
info@paulusreizen.nl

Uw reis begint in Assisi, de stad van Clara en Franciscus. De levens van deze twee heiligen hebben een grote indruk op de stad achtergelaten die tot op de dag van vandaag velen inspireert.

In Assisi bezoekt u onder andere het graf van Franciscus, de Basiliek van Santa Clara en de Sint-Franciscusbasiliek. Ook maakt u een mooie wandeling door de natuur in de omgeving van de stad.Na uw bezoek aan Assisi reist u per touringcar naar Rome. Onderweg maakt u een korte tussenstop in de op een heuvel gelegen stad Orvieto voor een bezichtiging van de prachtige kathedraal.
In Rome zal een Nederlandstalige gids u vier dagdelen vergezellen en u de mooiste plekjes van de stad laten zien. De belangrijkste hoogtepunten zijn ongetwijfeld het Vaticaan, de Sint-Jan van Lateranen, het Colosseum en de Trevi-fontein. Een viering in zowel de Friezenkerk als de Sint-Pietersbasiliek zal zeker niet ontbreken en ook de audiëntie bij de Paus staat op het programma.

Elke avond is er een gezamenlijk bezinningsmoment en afsluiting van de dag.

Deze reis is samengesteld in samenspraak met de parochies Sint Lucas en Sint Maarten.

Lees meer...

Uw Internet Explorer versie is verouderd.

Deze website kan niet met deze browser worden bekeken!

Upgrade uw browser naar de laatste versie (Internet Explorer 8) of installeer een andere browser, zoals Firefox of Google Chrome)