Paulus Reizen, click for home.

Berg en Dalseweg 27
6522 BA Nijmegen
Telefoon 024 381 81 98
info@paulusreizen.nl

Uw reis begint in Assisi, de stad van Clara en Franciscus. De levens van deze twee heiligen hebben een grote indruk op de stad achtergelaten die tot op de dag van vandaag velen inspireert.

In Assisi bezoekt u onder andere het graf van Franciscus, de Basiliek van Santa Clara en de Sint-Franciscusbasiliek. Ook maakt u een mooie wandeling door de natuur in de omgeving van de stad.Na uw bezoek aan Assisi reist u per touringcar naar Rome. Onderweg maakt u een korte tussenstop in de op een heuvel gelegen stad Orvieto voor een bezichtiging van de prachtige kathedraal.
In Rome zal een Nederlandstalige gids u vier dagdelen vergezellen en u de mooiste plekjes van de stad laten zien. De belangrijkste hoogtepunten zijn ongetwijfeld het Vaticaan, de Sint-Jan van Lateranen, het Colosseum en de Trevi-fontein. Een viering in zowel de Friezenkerk als de Sint-Pietersbasiliek zal zeker niet ontbreken en ook de audiëntie bij de Paus staat op het programma.

Elke avond is er een gezamenlijk bezinningsmoment en afsluiting van de dag.

Deze reis is samengesteld in samenspraak met de parochies Sint Lucas en Sint Maarten.

Lees meer...

Assisi, de geboorteplaats van de heiligen Franciscus en Clara, trekt vele pelgrims. Franciscus van Assisi heeft altijd tot de verbeelding gesproken: een jongeman uit een rijke koopmansfamilie die afstand doet van al zijn wereldse bezittingen en zich wijdt aan een leven van armoede, zorg voor de armen en gebed. In de San Francesco in Assisi bevindt zich een prachtige frescocyclus waarin het leven van Franciscus uitgebeeld wordt. In navolging van Franciscus wijdde ook Clara zich ook aan een leven in armoede en stichtte de orde van de Clarissen. We bezoeken plaatsen in en om Assisi waar Franciscus en Clara geleefd en gewerkt hebben of waar ze hun sporen hebben nagelaten. Daarnaast is Assisi een gezellig stadje om in rond te dwalen en te genieten van het Italiaanse leven. In samenwerking met de Franciscaanse Beweging organiseren we een zesdaagse reis naar Assisi van 22 t/m 27 september 2018.

Lees meer...

Uw Internet Explorer versie is verouderd.

Deze website kan niet met deze browser worden bekeken!

Upgrade uw browser naar de laatste versie (Internet Explorer 8) of installeer een andere browser, zoals Firefox of Google Chrome)