Paulus Reizen, click for home.

Berg en Dalseweg 27
6522 BA Nijmegen
Telefoon 024 381 81 98
info@paulusreizen.nl

Paulus Reizen is een reisorganisatie gespecialiseerd in groepsreizen-op-maat naar bijzondere plaatsen in de christelijke wereld. Indien u met uw parochie, gemeente, koor, vereniging of vrienden een bijzondere reis wilt maken, kunt u met ons contact opnemen. In overleg met u stellen wij dan een reispakket samen dat geheel gebaseerd is op uw wensen: u bepaalt de bestemming, de reisperiode, de reisduur, het aantal personen, het budget, etc. Het kan zijn dat u al een vastomlijnd programma in gedachten heeft. Zo niet, dan stellen wij met onze expertise graag een uitgekiend programma voor u samen. Tevens kunt u aangeven of u van de diensten van een van onze deskundige reisleiders gebruik wilt maken. Op basis van uw specifieke wensen sturen wij u een vrijblijvende offerte-op-maat toe.

Paulus Reizen is onderdeel van de Labrys-Reisgroep. De Labrys-Reisgroep bestaat uit twee gespecialiseerde reisorganisaties. Naast Paulus Reizen is dat Labrys Reizen. Een team van negentien vaste kantoormedewerkers staat garant voor een vakkundige organisatie van een gevarieerd reisaanbod.

Uw Internet Explorer versie is verouderd.

Deze website kan niet met deze browser worden bekeken!

Upgrade uw browser naar de laatste versie (Internet Explorer 8) of installeer een andere browser, zoals Firefox of Google Chrome)