Paulus Reizen, click for home.

Berg en Dalseweg 27
6522 BA Nijmegen
Telefoon 024 381 81 98
info@paulusreizen.nl

Paulus Reizen hecht veel waarde aan uw vertrouwen in onze organisatie. We informeren u hier over de wijze waarop wij omgaan met uw persoonlijke gegevens.

Wet bescherming persoonsgegevens

Wanneer u gegevens aan Paulus Reizen verstrekt, vallen uw gegevens onder de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Deze wet geeft regels ten aanzien van de verwerking en de bescherming van persoonsgegevens. Paulus Reizen is onderdeel van Labrys BV. Labrys BV heeft zijn verwerkingen van persoonsgegevens aangemeld en geregistreerd bij het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) onder meldingsnummer m1613834.

Invullen van persoonsgegevens

Voor het het aanvragen van een offerte of maken van een boeking vragen we u om persoonlijke informatie. De persoonlijke gegevens die u invult, gebruiken we uitsluitend om service te verlenen en het betreffende reisproduct te leveren.
Tijdens het boekingsproces wordt u tevens gevraagd om de gegevens van thuisblijvers te verstrekken. We gaan ervan uit dat u de thuisblijvers zelf meedeelt dat wij hun gegevens in ons bezit hebben en uitsluitend zullen gebruiken in geval van een calamiteit.

Verzameling van persoonsgegevens

Voor een compleet en actueel overzicht van de gegevens die Labrys BV verzamelt en verwerkt, verwijzen we u naar onze registratie bij het CBP. U heeft direct inzage via www.autoriteitpersoonsgegevens.nl

Verwerking van persoonsgegevens

Om de service en het reisproduct zo goed mogelijk te kunnen leveren, kan het noodzakelijk zijn om uw persoonsgegevens beschikbaar te stellen aan onze leveranciers of aan derden die de uiteindelijke producten en diensten leveren die u bij ons heeft geboekt. Paulus Reizen zal uw persoonsgegevens nooit zonder uw toestemming verstrekken aan personen of bedrijven voor commerciƫle exploitatie.
Wanneer u naar het buitenland reist, kunnen we door overheidsinstanties op vertrek- en aankomstpunten verplicht worden uw persoonsgegevens te overleggen in het kader van een grenscontrole, immigratie-, veiligheids-, antiterrorisme- en andere doeleinden die toepasselijk worden geacht. Ook als het verstrekken van gegevens niet verplicht is, kunnen we besluiten om overheidsinstanties behulpzaam te zijn.

Inzage, correctie en verwijdering van persoonsgegevens

Paulus Reizen is verantwoordelijk voor de gegevensverwerking. Indien u inzage, correctie of verwijdering van uw persoonsgegevens wenst, kunt u dit aangeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vragen

Heeft u vragen of opmerkingen over ons privacybeleid, dan kunt u deze sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wijzigingen

Paulus Reizen behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in zijn privacybeleid. Op deze pagina treft u steeds het actuele privacybeleid aan.

Uw Internet Explorer versie is verouderd.

Deze website kan niet met deze browser worden bekeken!

Upgrade uw browser naar de laatste versie (Internet Explorer 8) of installeer een andere browser, zoals Firefox of Google Chrome)