Paulus Reizen, click for home.

Berg en Dalseweg 27
6522 BA Nijmegen
Telefoon 024 381 81 98
info@paulusreizen.nl

Reisprogramma

Op deze website vindt u een aantal reisvoorbeelden van bijzondere reizen naar verschillende bestemmingen in de christelijke wereld. In deze programma's hebben wij gestreefd naar een combinatie van cultuur, religie en ontspanning. Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden; in overleg met u stellen we graag een op uw wensen afgestemd programma samen.

Groepsgrootte

Wij organiseren reizen-op-maat voor besloten groepen vanaf 10 personen.

Vervoer naar de bestemming

Afhankelijk van de bestemming, uw budget en uw voorkeur kunnen wij het vervoer naar de bestemming voor u reserveren per vliegtuig of touringcar. We werken samen met diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen, zoals KLM, Alitalia en El Al. De luchthaven van vertrek bepalen wij in overleg met u.
We voeren onze touringcarreizen uit in samenwerking met diverse Nederlandse touringcarbedrijven, die alle het Keurmerk Touringcarbedrijf voeren en uitsluitend rijden onder strikte naleving van het Rijtijdenbesluit. De touringcars zijn kwalitatief hoogwaardig en uitgerust met airconditioning, dvd, koffiebar, koelkast en toilet.

Vervoer ter plaatse

Ter plaatse wordt gereisd per comfortabele touringcar, voorzien van airconditioning. Op sommige bestemmingen, zoals in Rome, raden we in sommige gevallen gebruik ter plaatse van openbaar vervoer aan. In onze offerte specificeren wij het vervoer ter plaatse.

Hotels

Afhankelijk van uw budget en wensen kunnen we voor u reserveren in hotels van alle typen: van eenvoudige kloosterhotels tot luxe viersterrenhotels. Waar mogelijk, zullen we u adviseren over aangename religieuze verblijven.

Maaltijden

Over het algemeen baseren we onze offertes op verblijf op basis van logies en ontbijt. Indien gewenst, kunnen we ook (een deel van) de lunches of diners voor u reserveren. Afhankelijk van uw budget en de bestemming kunnen we kiezen voor maaltijden in de hotels of in lokale restaurants. Vraagt u gerust om meer informatie en een prijsopgaaf.

Reisleiding

Indien gewenst, kan een van onze reisleiders met u meereizen. Onze reisleiders zijn deskundige en bevlogen mensen met een grote affiniteit met het christelijke geloof, onder wie priesters, pastoraal werkers en theologen. Zij vertellen u uitgebreid over de geschiedenis en cultuur van het gebied en ruimen tijd in voor gezamenlijke geloofsbeleving of spirituele verdieping. Daarnaast dragen zij zorg voor een vlekkeloos verloop van de reis.
Indien u slechts op sommige plaatsen van de diensten van een lokale gids gebruik wenst te maken, dan regelen wij dat graag voor u. Vraagt u gerust om meer informatie. Op sommige bestemmingen zijn de diensten van een lokale gids verplicht. Daarover vindt u meer informatie in de offerte.

Boeken

U ontvangt van ons een uitgebreide offerte. Uiteraard stemmen we de offerte volledig af op uw wensen; indien er een of meer onderdelen van de offerte niet naar wens zijn, dan horen wij dat graag. Zodra we samen tot de reis van uw wens zijn gekomen, kunt u deze reis boeken. Afhankelijk van de bestemming en het type reis hebben wij soms slechts een indicatie van het aantal deelnemers nodig en soms reeds een volledige namenlijst. We overleggen daarover met u voor boeking.

Betaling

Na boeking ontvangt u van ons een boekingsbevestiging. Op uw boekingsbevestiging staan alle gegevens met betrekking tot uw reis duidelijk vermeld. Ook is gespecificeerd hoe de betaling dient te geschieden. De betaling vindt plaats in twee termijnen: een aanbetaling van 20%, indien van toepassing aangevuld met de premie van de annuleringsverzekering; de restantbetaling zes weken voor vertrek, eventueel aangevuld met de premie van de reisverzekering.

Uw Internet Explorer versie is verouderd.

Deze website kan niet met deze browser worden bekeken!

Upgrade uw browser naar de laatste versie (Internet Explorer 8) of installeer een andere browser, zoals Firefox of Google Chrome)